*LIVRARE GRATUITĂ

Dispozitiv de ancorare drept – Abutment

Dispozitivele de ancorare drepte din titan sunt cele mai populare dispozitive de ancorare de pe piața stomatologică. Un dispozitiv de ancorare drept este excelent pentru toate tipurile de restaurări în toate fazele tratamentului. Oferă o estetică uimitoare și rezultate previzibile, cu o stabilitate remarcabilă pentru coroane și punți dentare. Un dispozitiv de ancorare drept este de obicei utilizat pentru o restaurare cu o coroană singulară, dar poate fi utilizat și pentru o punte completă, dacă este necesar. Dispozitivul de ancorare drept din titan este considerat un dispozitiv de ancorare obișnuit pentru o varietate mare de proceduri diferite. Dispozitivele de ancorare drepte DSI sunt realizate din titan de cea mai înaltă calitate, de clasă 5, pentru a oferi cele mai bune rezultate și pentru a permite compatibilitatea biologică. Dispozitivele de ancorare drepte DSI din titan asigură o etanșare marginală perfectă și o conexiune solidă între dispozitivul de ancorare și implant.

100,00 lei

Dispozitivele de ancorare drepte regulate vin în diferite lățimi pentru diferite zone ale cavității bucale și pentru implanturi cu diametre variate ale gâtului crestat. Dispozitivele de ancorare largi sunt în mod obișnuit mai potrivite pentru implanturi posterioare cu diametru mare, în timp ce cele subțiri sunt potrivite pentru implanturi anterioare subțiri, pentru restaurări mai estetice.

Detalii despre produs:

Dispozitivele de ancorare drepte DSI vin într-o varietate de platforme, forme, înălțimi și variante. Acestea permit oricui să găsească tipul potrivit de dispozitiv de ancorare pentru fiecare caz în parte. Dispozitivul de ancorare drept este foarte stabil și oferă o reducere semnificativă a traumatismului în timpul inserției și îndepărtării restaurării finale.

Beneficii:
• Precizie, funcționalitate non-rotativă.
• Poziționare simplă, rapidă și precisă.
• Stabilitate remarcabilă pentru coroane și punți dentare.
• Poate fi folosit pentru coroane și punți dentare.
• Un dispozitiv de ancorare obișnuit pentru o varietate mare de proceduri diferite.

Recomandare de torsiune:
Strângeți manual folosind un șurubelniță hexagonală de 1,25 mm sau un dispozitiv de montare cu un cuplu de 25 Ncm.

Dispozitivele de ancorare drepte DSI sunt excelente pentru estetică, în special dispozitivele cu umăr și cele anatomice. Ambele tipuri de dispozitive de ancorare au un guler unic care accelerează procesul de vindecare și protejează zona crestată a implantului. Dispozitivele de ancorare anatomice și cu umăr drept vin într-o varietate de înălțimi de guler pentru a se adapta mai eficient la diferitele adâncimi ale gingiei în orice caz de restaurare dat.

Caracteristici ale produsului:

• Materiale de cea mai înaltă calitate.
• Excelentă biocompatibilitate, fără riscul de desprindere.
• Rezultate estetice, precise și previzibile.
• Eficiență chirurgicală excelentă.
• Stabilitate și durabilitate garantate.

INFORMAȚII DE COMANDĂ
STA5, STA7, STA9, STA11: Dispozitiv de ancorare drept (diametru extern 4.5mm) platformă standard
STWA9, STWA11: Dispozitiv de ancorare drept cu corp larg (diametru extern 5.5mm) platformă standard
SSAS1, SSAS2, SSAS3, SSAS4: Dispozitiv de ancorare cu umăr drept platformă îngustă
STSA01, STSA02, STSA03, STSA04: Dispozitiv de ancorare cu umăr drept platformă standard
STA1, STA2, STA3, STA4: Dispozitiv de ancorare anatomic drept platformă standard
STAS9, STAS11: Dispozitiv de ancorare drept platformă îngustă
STA9-SM, STA11-SM: Dispozitiv de ancorare drept neted platformă standard
Platformă îngustă – Conexiune internă hexagonală de 2,0 mm – pentru implant îngust de 3,0 mm
Platformă standard – Conexiune internă hexagonală de 2,42 mm

Mai multe informații:

Dispozitivele de ancorare drepte DSI sunt utilizate în abordarea tradițională și în cazul implanturilor paralele. Acestea oferă o stabilitate perfectă, durabilitate și fiabilitate în fiecare restaurare, obținând rezultate estetice excelente.